Безкоштовна доставка при замовленні на суму від 888 грн. Детальніше
+38 068 802 88 88
Про магазин артикул 153419 фото

Обмін і повернення товару

Ви можете повернути або обміняти товар протягом 14 днів з моменту отримання посилки. Будь ласка, переконайтеся, що товар не використовувався і не має ознак вживання. Товар належної якості приймається назад тільки за умови, якщо він зберіг свої споживчі характеристики та оригінальний вигляд (не має ознак вживання, наявне і ціле упакування та етикетки).

Для того аби здійснити обмін або повернення вам необхідно:

  • зателефонувати нам за номером (068) 802-88-88 і сповістити про ваш намір;
  • у коробку з товаром вкласти підписану вами заяву про повернення (порожній бланк заяви знаходиться у коробці із взуттям);
  • здійснити відправку товару за адресою (вказана на бланку повернення).

Після отримання нами товару, менеджер зв'яжеться з вами, щоб узгодити дані з повернення коштів.

Звертаємо вашу увагу, що процедура повернення може бути розпочата тільки при наявності заяви, а також при повідомленні менеджера. Обмін або повернення товару здійснюється лише через відділення “Нова пошта”.

"Легке повернення"

Якщо бажєте повернути товар, можете скористатися послугою "Легке повернення" від Нової пошти, однак для початку вам потрібно повідомити про це нам зателефонувавши за номером (068) 802-88-88.

Послуга "Легке повернення" абсолютно безкоштовна і доступна лише в мобільному додатку або бізнес-кабінеті Нової пошти.

Для того, щоб скористатися послугою, вам слід: зайти в мобільний додаток Нової пошти або бізнес-кабінет. Відкрити "Мої відправлення" і вибрати отриману посилку, яку хочете повернути. В розділі "Керувати посилкою" обрати “Легке повернення”, вказати причину повернення товару зі списку, що запропонований. Створити нову електронну накладну і відправити товар нам.