Безкоштовна доставка при замовленні на суму від 888 грн. Детальніше
+38 068 802 88 88
Про магазин артикул 186363 фото

Дисконтна програма

Наш магазин пропонує постійним покупцям можливість заощаджувати до 10% на кожну покупку за дисконтною програмою. Щоб отримати дисконтну картку, потрібно зробити певну кількість замовлень. Початкова знижка 5% надається при здійсненні покупок на суму від 2000 грн. Знижка 10% - при накопиченні 4000 грн.

Картка на знижку стає доступною через декілька днів після виконання замовлення, а саме оплати та отримання покупки у пункті видачі. Дисконтна карта буде вказуватися в особистому кабінеті на сайті у вигляді відповідного зображення з розміром знижки.

discount.jpg

Клієнти, які мають фізичну карту мережі “Egle”, можуть її активувати в особистому кабінеті за номером, вказаним на ній. Для цього потрібно ввести її номер і натиснути кнопку "Додати дисконтну картку"

promocode discount.jpg

Якщо ви робили покупки та ще не отримали дисконтну карту, напишіть лист на адресу: Internet@egle.ua. В листі вкажіть e-mail або номер телефону, за яким було зареєстровано особистий кабінет при попередньому замовленні, і ми відправимо вам код для активації карти.